28 Ağustos 2013 Çarşamba


KAZOVA İŞÇİLERİ MÜCADELELERİNE DEVAM EDİYOR

Kazova işçileri her Çarşamba yaptıkları eylemlerine direnişlerinin 180. Günü olan 28 Ağustos Çarşamba günüde devam ettiler. Devrimci İşçi Hareketi’nin Av. Taylan Tanay ve Berna Yılmaz’ın tutuklu bulundukları ve bu süre içinde DİSK ve GENEL-İŞ Sendikası’ndaki işlerinden çıkartıldıkları için DİSK binası önünde yapılan eyleme katıldıktan sonra, saat 14.00’da yürüyüşlerine buradan başladılar.

‘’Emeğimizi Alın Terimizi Gasp Eden Patronlarımız Somuncu Ailesinden Haklarımızı Alana Kadar Açlık Grevindeyiz’’ yazılı pankartını açarak, ‘’Sadaka Değil Hakkımızı İstiyoruz, Hakkımızı Ümit Somuncu’ya Yedirmeyiz, İşçiyiz Haklıyız Kazanacağız’’ sloganları eşliğinde Bomonti’de ki direniş çadırına kadar yürüyerek geldiler. Burada yaptıkları konuşmada;


‘’180 gündür haklarını alabilmek için direndiklerini, mücadele ettiklerini,  ancak patronlarının hala ortada olmadığını söylediler.  Haklarını son kuruşuna alana dek mücadelelerine devam edeceklerini vurgulayarak’’ direnişte kararlılıklarını ifade ettiler. Atılan sloganlarla eylem sonlandırıldı. 



                           


KAZOVA TEKSTİL İŞÇİLERİ

DİRENİŞ ÇADIRI ADRESİ: İyiniyet Sok. No: 17 Merkez Mh. Şişli    ADRESİ: kazovaiscileri.blogspot.com

MAİL ADRESİ: kazovaiscileri@gmail.com    TELEFON NUMARASI: 0542 353 68 17

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder