28 Mayıs 2013 Salı

SADAKA DEĞİL HAKKIMIZI İSTİYORUZ

SADAKA DEĞİL HAKKIMIZI İSTİYORUZ.
ALACAĞIZ!


SADAKA DEĞİL ALIN TERİMİZİN KARŞILIĞINI, YANİ BİZİM OLANI İSTİYORUZ. 
İSTİYORUZ ve ALACAĞIZ! 


ÜMİT SOMUNCU ve MUSTAFA UMUT SOMUNCU;

İŞÇİNİN HAKLARINI GASP EDEREK KAÇIP GİTMEK ÖYLE KOLAY DEĞİL.

 HAKLARIMIZI ALMADAN YAKANIZI BIRAKMAYACAĞIZ!

HER YERDE BİZİ GÖRECEK ve BİZİ DUYACAKSINIZ!


KAZOVA TEKSTİL İŞÇİLERİ
DİRENİŞ ÇADIRI ADRESİ: İyiniyet Sok. No: 17 Merkez Mh. Şişli
BLOGSPOT ADRESİ:  kazovaiscileri.blogspot.com
MAİL ADRESİ: kazovaiscileri@gmail.com

TELEFON NUMARASI: 0542 353 68 17



1 yorum:

  1. Sayın İlgili,
    Kurumsal iletişim Müdürü olarak görev yaptığım Çalık Holding AŞ’nin merkez binası önünde yarın bir basın açıklaması yapacağınızı Twitter üzerinden yayınlamış olduğunuz mesaj vesilesiyle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu basın açıklamanızın konusunun babam Ümit Somuncu’nun ortağı/sahibi bulunduğu Kazova Trikotaj AŞ firmasıyla olan işçi-işveren ilişkinizden kaynaklanan konularla ilgili olduğu yine Twitter mesajınızdan anlaşılmaktadır.
    Şu hususu açıkça belirtmem gerekir ki, babamın ortağı/sahibi olduğu Kazova Trikotaj AŞ ile benim herhangi bir ilişkim ve bağlantım bulunmamaktadır. Çalışma hayatımı halen Çalık Holding AŞ kurumsal iletişim müdürü olarak yürütmekteyim. Hal böyle iken yarın yapmayı planladığınız basın açıklamasına konuyla hiçbir ilgisi olmayan şahsımı ve görev yaptığım ve taleplerinizle hiçbir ilgisi olmayan Çalık Holding AŞ’nin adını karıştırmanız hiçbir suretle iyi niyetle bağdaşmadığı gibi manevi hakların zedelenmesi ve güvenliğin ve şirket çalışmalarının sekteye uğratılması halinde de suç teşkil edebilecek niteliktedir.
    Bu sebeplerden ötürü konuyla ilgili mantık ve sağduyu ile hareket etmenizi, konuyla ilgisi olmayan kişi ve kurumların adını kullanarak haksız ve etik dışı yollara başvurmamanızı önemle rica ederim. Aksi halde gerek ben gerekse profesyonel olarak görev yaptığım şirket üzülerek yasal yollara müracaat etmek zorunda kalacaktır.
    Saygılarımla,
    Gaye Somuncu

    YanıtlaSil