3 Temmuz 2013 Çarşamba

Kazova İşçileri Şişli'de Seslerini Duyurmaya Çalıştı



Kazova İşçileri Şişli'de Seslerini
Duyurmaya Çalıştı



31 Ocak 2013 itibariyle 4 aylık maaşları, kıdem ve ihbar tazminatları ödenmeden işten çıkartılan Kazova Trikotaj A.Ş işçileri eylemlerine devam ediyor.

Aylardır, sokaklarda, patronlarının evleri önünde eylemler yapan, 29 Nisan itibariyle Şişli Bomonti’de çalıştıkları fabrikanın önüne kurdukları çadırda direnen ve en son olarak 28 Haziran günü fabrikayı işgal eden ve 30 Haziran da açlık grevine başlayan işçiler 3 Temmuz Çarşamba günü Şişli’de yürüyüş yaptılar.

Saat 13.00’da Şişli Camisi önünde bir araya gelerek, ‘’Alacaklarımız İçin Açlık Grevindeyiz’’ yazılı pankartı açıp ‘’Sadaka Değil Hakkımızı İstiyoruz, Hakkımızı Ümit Somuncu’ya Yedirmeyiz, İşçiyiz Haklıyız Kazanacağız’’ sloganları eşliğinde fabrikanın önüne kadar yürüdüler. Burada yapılan basın açıklamasında;

Aylardır haklarını alabilmek için mücadele ettiklerini dile getiren işçiler, 30 Haziran itibariyle açlık grevinde olduklarını ve alacaklarını elde etmeden direnişlerini bitirmeyeceklerini söylediler. Atılan sloganların ardından eylem sonlandırıldı.












KAZOVA TEKSTİL İŞÇİLERİ
DİRENİŞ ÇADIRI ADRESİ: İyiniyet Sok. No: 17 Merkez Mh. Şişli

BLOGSPOT ADRESİ: kazovaiscileri.blogspot.com

MAİL ADRESİ: kazovaiscileri@gmail.com

TELEFON NUMARASI: 0542 353 68 17

1 yorum:

  1. ‪#‎direnkazovaişçisi‬ Aylardır haklı mücadelenizi, önünden geçtiğiniz evimin terasından ve grev mekanınızdan takip ediyorum. Bir şey yapamamak canımı sıkıyor. Tek yapabildiğim facebook ve twitter'da ‪#‎direnkazovaişçisi‬ diyerek belki medyanın ilgisini üzerinize çekebilme uğraşıdır. Kolay gelsin arkadaşlar.
    ‪#‎direnkazovaişçisi‬

    YanıtlaSil